Balkonginglasning Katrineholm, Vingåker, Flen

Ett extra vardagsrum
Balkonginglasningen skyddar balkongen mot regn, snö, vind och damm. Därmed kan man möblera och inreda balkongen som en glasad veranda där man kan dricka kvällskaffe, läsa tidningar och böcker eller bara sitta och njuta av natur och miljö. Den blir helt enkelt ett vardagsrum nära naturen. Vid vackert väder kan man öppna balkongfönstren och njuta av sommarens värme. Solen värmer också behagligt genom balkongfönstren under lite svalare dagar.

Möjligheter
Det finns många typer av system för balkonginglasningar. Med ett brett urval av skjutluckor, vikluckor, dekorlister och metallprofiler kan du vara säker på att inglasingen blir ett lyft för din fastighet.

Efterfrågan på inglasade balkonger har ökat kraftigt de senaste åren. För att kunna tillhandahålla en snabb och hög service till er kunder kapar vi våra oisolerade aluminiumprofiler själva på vår verkstad. Det gynnar er som kund på så vis att ni kan få ett helt måttanpassad balkonginglasning helt efter era önskemål. Samtidigt som det medför kortare leveranstider.

Standardfärger på våra partier är vitt eller natureluxerat. Önskar ni en annan kulör finns det som tillval antingen hos våra leverantörer eller så kan vi lacka profilerna i valfri RAL-kulör.

Är ni intresserade av att veta hur ni kan förverkliga er balkonginglasning, kontakta oss för en offert eller fyll i vårt frågeformulär. Vi kommer hem till er och mäter upp och ger er tips och idéer som givetvis är kostnadsfritt.

Den ger dig möjlighet att vistas ute i skön miljö från tidig vår till sen höst.

Komplettera med rätt solskydd, vi har alternativen som gör livet på balkongen trivsamt och ombonat!